En afskærmning af altanen, hvad enten den er delvis eller helt lukket giver en god udnyttelse af altanens ekstra m2.

Hos Glarmesterfirmaet J. Jensen og søn har vi ekspertisen til at opsætte altaninddækninger og afskærmninger.

Med de mange muligheder og systemer der i dag findes på markedet, er det muligt at imødekomme de fleste ønsker, og med den rette inddækning er det muligt at skærme for vind og vejr og samtidig nyde alle årstider. Som et ekstra plus oplever mange endda at de sparer på varmen da facaden tilføres et ekstra lag med afskærmning.

Altaninddækninger opsættes både som hele faste inddækninger eller som oplukkelige med de lette skyde/foldesystemer der gør det muligt at lukke op for udluftning og fri luft.

Vi opsætter altaninddækninger både som enkeltvis og som hele facadesystemer til ejerforeninger eller boliger hvor der er ønsker om et facadeløft eller nyt udseende. 

Med de mange muligheder for systemer tilpasses inddækningen så den fremstår pænt til den eksisterende bygning, er der specielle krav fra ejerforeninger eller arkitekt / kommunen tager vi en snak om ønsker og muligheder.

De i dag stort set vedligeholdesesfrie materialer, låsesystemer og profiler leveres alle af leverandører der leverer godkendte og gennemtestede produkter.

Er du klar til at nyde udelivet på din altan endnu mere ? Kontakt os og vi hjælper dig på vej.