En bruseafskærmning fornyer dit badeværelse  

Skal du have et helt nyt badeværelse eller overvejer du at renovere det, du har, så er der flere overvejelser, du skal gøre dig, før du går i gang.

Hvis du skal have en ny bruseafskærmning i glas, kan vi hjælpe dig hos Glarmester J. Jensen & Søn, så du får den løsning, der passer perfekt til dit badeværelse. 

Skal vi tage en snak om, hvad du kunne tænke dig? Så kontakt os på tlf. 49 13 20 74.

Hvilken form for bruseafskærmning skal du vælge?

Hvad enten du ønsker en brusedør eller flere brusevægge, skal det laves, så udseende og funktionalitet hænger nøje sammen.

Når du vælger os til at udføre arbejdet for dig, sikrer vi, at:

  • du får den aftalte løsning og at alt det håndværksmæssige er i orden
  • glaslåger og glasvægge altid fungerer, som de skal
  • der er taget højde for eventuelle skæve vinkler og hældning på gulvet.

Du kan selv vælge, om din bruseafskærmning skal være i klart, mat eller mønstret glas. Beslag og montagelister fås i blank, mat krom, rustfrit stål og messing, så det passer til resten af dit badeværelse.

Se eksempler på bruseafskærmninger nederst på siden.

“Vi har været yderst tilfredse fra start til slut. Vi modtog en yderst kompetent rådgivning herunder forslag til løsninger, som vi ikke selv havde tænkt på. Alle aftaler blev overholdt, og endda blev der indlagt et par ekstra besøg undervejs pga. udfordringer, der skyldes de øvrige håndværkeres arbejde. Også disse udfordringer blev løst med høj kompetence og ikke mindst grundighed. Vi er virkelig tilfredse med den løsning, vi er endt med, og slutresultatet er blevet, ligesom vi havde håbet.” 

Cecilia, Lyngby

Vægbeklædning i glas
Vidste du, at du kan beklæde dine vægge med glas? Med denne løsning får dit badeværelse et helt andet udseende end med traditionel fliseopsætning, og samtidig undgår du fugerne mellem fliserne.

Glasbeklædningen kan leveres i mange forskellige slags farvet og mønstret glas. Kontakt os uforpligtende på tlf. 49 13 20 74 og hør mere om, hvad vi tilbyder.

Du er også velkommen til at besøge vores udstilling og se prøver på glas og beslag.

Bruseafskærmninger letter rengøringen
Vi anbefaler altid, at du får leveret din bruseløsning med en speciel overfladebehandling, som både letter rengøringen og vedligeholder dine bruseafskærmninger.

Behandlingen gør, at vanddråberne perler af glasset, og at kalk og snavs ikke sætter sig så let fast.

Kom forbi og se mulighederne:


Glasløsninger er ofte specialløsninger. Derfor er det altid en god idé at se prøver på materialerne, før du beslutter dig. Vi har også prøver på forskellige glastyper, sandblæsning i mønstre samt glasfilm til køkken/bad.