Glastag til orangeri

Hos J. Jensen & Søn tilbyder vi glastag til orangeri i smukt design, elegante løsninger og slidstærke materialer. Ønsker du at forlænge sommertiden og tiden i orangeriet, så er glasoverdækning en flot løsning, der giver dig mulighed for at nyde årstiderne udendørs i længere tid. Med glastag til orangeri kan du skabe en oase, hvor du og dine gæster kan læne jer tilbage og nyde det, uanset hvordan vejret arter sig.

Vælg et stilfuldt glastag til orangeri i et enkelt og skandinavisk design og få fuld udsigt til solen på en frostklar vinterdag. Når aftenen falder på, kan du nyde stjernerne gennem det transparente tag.

Specialister i glastag til orangeri

Hos J. Jensen & Søn er vi specialister i glastag til orangeri, og vi kan skræddersy elegante løsninger ud fra dine særlige ønsker og behov. Vi kan få glastaget til at passe til dit orangeri, så det passer til den arkitektoniske stil. For os handler det om, at du får den bedste løsning, som passer til dine ønsker. Vi har mange års erfaring med at lave glastag til orangeri, hvilket betyder, at vi har kompetencerne til at lave løsninger, der passer til dine behov.

Vælger du et glastag, får du selvsagt masser af lys ind i orangeriet. Rummet vil virke større, da det er minimalt, hvor meget lys et glastag stjæler. Et glastag til orangeri er typisk produceret i lamineret termoglas og dermed også med til at holde på varmen i de kolde vintermåneder.

Skab din egen oase i haven

En hektisk hverdag får mange til at længes efter fred og ro. For tiden er der stor fokus på at indrette skønne orangerier og uderum, som indbyder til afslapning, hygge og fællesskab i skønne omgivelser.

Hvem kunne ikke tænke sig at forlænge de dejlige dage og aftener ved at sidde udenfor hele året rundt med et orangeri? Med et glastag får du mulighed for at udnytte orangeriet fuldt ud, da du uanset vind og vejr kan få følelsen af at sidde under åben himmel og nyde lyset, der strømmer ind og giver ny energi.

Det er vigtigt, at orangeriet passer til dine behov. Hos J. Jensen & Søn ønsker vi at inspirere dig til at invitere alt det gode udenfor, indenfor, så du kan skabe de bedste rammer for en oase lige midt i din egen have.

Kontakt os for kompetent rådgivning omkring glastag til orangeri

Vi hjælper med konstruktion og opbygning af dit tag i glas til orangeriet, så det bliver præcis, som du ønsker. Vi hjælper med at finde frem til det rigtige materialevalg og vejleder dig, hvis du har specielle ønsker som for eksempel solafskærmende glas eller glas med selvrensende egenskaber.

Vores faguddannede personale udfører alle glasoverdækninger med materialer fra leverandører, som vi ved, lever op til kravene om funktionalitet og kvalitet – og som leverer gennemtestede og godkendte produkter. Har du spørgsmål til vores glastag til orangeri eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte en af vores tre afdelinger i Espergærde, Hørsholm eller Helsingør. Du er også velkommen til at sende en mail til glarmester@glarmester-jensen.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke glastag tilbyder I hos J. Jensen & Søn til et orangeri?

Vi tilbyder glastag i smukt design, elegante løsninger og slidstærke materialer.

Hvilke fordele er der ved at vælge et glastag til sit orangeri?

 Ved at vælge et glastag kan I nyde masser af lysindfald og skabe en rummelig fornemmelse. Vores glastag er typisk produceret i lamineret termoglas, hvilket også hjælper med at holde på varmen i de kolde vintermåneder.

Hvad kan man opnå ved at vælge et glastag?

Ved at vælge et glastag får I et stilfuldt og skandinavisk design, der giver jer fuld udsigt til omgivelserne og mulighed for at nyde solen og stjernerne gennem det transparente tag.

Hvordan kan man kontakte jer angående glastag?

I kan kontakte os for kompetent rådgivning om glastag ved at besøge en af vores tre afdelinger i Espergærde, Hørsholm eller Helsingør. I er også velkomne til at sende en mail til glarmester@glarmester-jensen.dk. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt og hjælpe jer med konstruktion, opbygning og materialevalg til jeres glastag.

 

Hvilke særlige ønsker kan I imødekomme ved valg af glastag?

Vi kan hjælpe med at imødekomme særlige ønsker som solafskærmende glas eller glas med selvrensende egenskaber til jeres glastag. Vores faguddannede personale udfører alle glasoverdækninger med materialer af høj funktionalitet og kvalitet fra pålidelige leverandører.

 

Vi lægger vægt på en god og faglig dialog før opgaven igangsættes, og kommer gerne forbi dig, for at klarlægge dine muligheder.