Glastag til udestue

Et glastag til udestue sikrer fri lysgennemstrømning og frit udsyn til himlen. Glastaget emmer af eksklusivitet og er derfor det perfekte valg til udestuen. Hvis du vil maksimere lysindfald og rumfølelse i din udestue, er det et glastag, du skal satse på. En udestue er et godt supplement til din bolig og en god måde at tilføje din bolig ekstra kvadratmeter.

Et glastag til udestue er en investering, du ikke vil fortryde. Her kan du nyde middagen under stjernerne hele året rundt, samtidig med at du sidder indendørs i varmen.

 

Glastag til udestue i specialfremstillede mål

Et glastag på udestuen er perfekt til dig, der gerne vil have overdækning hele året rundt, som kan tåle al slags vind og vejr. Her vil du uanset vejret kunne nyde din udestue på alle årstider.

Ønsker du et glastag til udestue, der passer til lige præcis dine mål, specialfremstiller vi gerne et unikt tag, der matcher dine ønsker. Vores professionelle montører står for monteringen. På den måde er du sikret, at alt er monteret sikkert og korrekt. Som kunde hos os er du automatisk dækket af Glarmesterlaugets garantiordning, hvilket vil sige, at når arbejdet er udført, yder vi en garanti på 5 år. Garantien dækker alle fejl, der kan føres tilbage til de leverede materialer eller monteringsarbejdet. Derudover yder vi en garanti på 10 år ved skjulte fejl.

 

Glastag på udestue kræver ikke meget vedligeholdelse

I modsætning til et tag af plastik vil et tag af glas ikke forandre sig ved sollysets påvirkning. Alger har dermed svært ved at gro på det, og du er derfor sikret mod den grimme, grønne farve. Et glastag på udestue kræver ikke meget vedligeholdelse. Sikkerhedsglasset er så kraftigt, at der skal meget til at ødelægge det. Du er med andre ord garanteret et tag, der sikrer lang holdbarhed og tryghed.

Hos Glarmester J. Jensen & Søn hjælper vi med både nyopførelser og renoveringer af glastage på udestuer, og vi imødekommer de hensyn der skal tages til sikkerhed, tætning, bæreevne og konstruktioner.

Som en ekstra service har vi vores egen vagtordning. Dette gør, at vi altid kan hjælpe vores kunder i en akut situation – også uden for vores normale åbningstider.

 

Fordele ved et glastag til udestue

  • Du får frit udsyn til himlen og fornemmelsen af frihed
  • Du får det ultimative lysindfald i rummet
  • Kræver et minimum af vedligeholdelse
  • Lyset skaber et mere rummeligt og luftigt rum
  • Giver udestuen et eksklusivt look
  • Et tag der holder i mange år

 

Har du brug for kompetent rådgivning?

Har du brug for hjælp, spørgsmål til vores produkter eller ønsker du et uforpligtende tilbud på glastag til udestue, så tøv ikke med at kontakte os. Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at yde professionel rådgivning og vejledning, så du får præcis det produkt, der passer til dig og dine ønsker.

Du kan kontakte en af vores tre afdelinger i Espergærde, Hørsholm eller Helsingør eller sende en mail til glarmester@glarmester-jensen.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi lægger vægt på en god og faglig dialog før opgaven igangsættes, og kommer gerne forbi dig, for at klarlægge dine muligheder.