Glastag til udestue

Et glastag til din udestue sikrer fri lysgennemstrømning og et klart udsyn til himlen. Glastaget giver udestuen en eksklusiv følelse og er det perfekte valg for at maksimere lysindfaldet og rumfølelsen i rummet. Udestuen fungerer som et fantastisk supplement til dit hjem og er en fremragende måde at tilføje ekstra kvadratmeter til din bolig.

Invester i et glastag til din udestue, og du vil ikke fortryde det. Du kan nyde en romantisk middag under stjernerne året rundt, mens du stadig er beskyttet indendørs i varmen.

Glastag til udestue i specialfremstillede mål

Et glastag til din udestue er den perfekte løsning, hvis du ønsker en overdækket udestue året rundt, der kan modstå enhver form for vejr. Med et glastag kan du nyde din udestue uanset årstiden og vejrforholdene.
Hos os tilbyder vi specialfremstillede glastage til udestuer, der passer nøjagtigt til dine mål og krav. Vores professionelle montører sørger for, at alt er monteret sikkert og korrekt. Som kunde er du automatisk dækket af Glarmesterlaugets garantiordning, hvilket betyder, at vi yder en garanti på 5 år efter arbejdet er udført. Garantien dækker eventuelle fejl, der kan føres tilbage til de leverede materialer eller monteringsarbejdet. Vi tilbyder også en garanti på 10 år for skjulte fejl.

 

Glastag på udestue kræver ikke meget vedligeholdelse

I modsætning til et tag af plastik vil et tag af glas ikke forandre sig ved sollysets påvirkning. Alger har dermed svært ved at gro på det, og du er derfor sikret mod den grimme, grønne farve. Et glastag på udestue kræver ikke meget vedligeholdelse. Sikkerhedsglasset er så kraftigt, at der skal meget til at ødelægge det. Du er med andre ord garanteret et tag, der sikrer lang holdbarhed og tryghed.

Hos Glarmester J. Jensen & Søn hjælper vi med både nyopførelser og renoveringer af glastage på udestuer, og vi imødekommer de hensyn der skal tages til sikkerhed, tætning, bæreevne og konstruktioner.

Som en ekstra service har vi vores egen vagtordning. Dette gør, at vi altid kan hjælpe vores kunder i en akut situation – også uden for vores normale åbningstider.

 

Fordele ved et glastag til udestue

  • Du får frit udsyn til himlen og fornemmelsen af frihed
  • Du får det ultimative lysindfald i rummet
  • Kræver et minimum af vedligeholdelse
  • Lyset skaber et mere rummeligt og luftigt rum
  • Giver udestuen et eksklusivt look
  • Et tag der holder i mange år

 

Har du brug for kompetent rådgivning?

Har du brug for hjælp, spørgsmål til vores produkter eller ønsker du et uforpligtende tilbud på glastag til udestue, så tøv ikke med at kontakte os. Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at yde professionel rådgivning og vejledning, så du får præcis det produkt, der passer til dig og dine ønsker.

Du kan kontakte en af vores tre afdelinger i Espergærde, Hørsholm eller Helsingør eller sende en mail til glarmester@glarmester-jensen.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi lægger vægt på en god og faglig dialog før opgaven igangsættes, og kommer gerne forbi dig, for at klarlægge dine muligheder.