Facaden er en del af det billede vi giver til omverdenen af vor virksomhed, bolig eller butik.

Hos Glarmesterfirmaet J. Jensen & Søn hjælper vi dig med at vedligeholde, renovere og eller måske helt udskifte den eksisterende facade til en ny.

Vi hjælper med reparation og energioptimering af eksisterende facader, rådgiver i løsningsmuligheder hvis en ældre facade ønskes ændret eller bevaret, og tildanner helt nye og moderne facader med god isolering og vedligeholdelses fri front.

Vi leverer løsninger med både glas og træ og som speciale aluminiumsløsninger, der giver muligheden for at tildanne en facade der passer helt til den enkelte kundes ønsker og behov.

Hvad enten du har en mindre butik eller kontor eller en større frontfacade, lægger vi vægt på at belyse dine behov og muligheder før vi går i gang med arbejdet.

Vi er vant til at arbejde med opgaver, hvor der som en naturlig del af arbejdet tages hensyn til kunder, bygningskrav og samarbejde med øvrige håndværkere, og vi er stolte hver gang vi leverer en opgave der både visuelt og kvalitetsmæssigt opfylder vores kunders ønsker.

Har du et aktuelt behov, eller ønsker du at høre hvordan vi kan hjælpe dig, så ring for en uforpligtende snak om dine muligheder.

I mange tilfælde ser vi at det giver rigtig god mening at renovere en ældre facade til en ny med mere indbydende udseende og bedre energiøkonomi og indeklima til følge.

Har du et aktuelt behov, eller ønsker du at høre hvordan vi kan hjælpe dig, så ring for en uforpligtende snak om dine muligheder.