Hos Glarmesterfirmaet J. Jensen & Søn hjælper vi med at tilvirke og opsætte indgangspartier i glas, træ og aluminium.

Vi hjælper vore kunder, private som erhverv, helt fra idefasen hvor vi klarlægger behov, ideer og økonomi. Derefter sammensætter vi, med vor viden om materialerne og dets funktioner, den endelige løsning. En løsning hvor vi på bedste vis kombinerer ønsker, design og funktionalitet.

Et indgangsparti kan opbygges med kombination af mange forskellige materialer. Kombinationen af glas og aluminium i opbygningen af indgangspartier giver gode muligheder for en individuel tilpasset løsning. Samtidig er der i mange år fremover et minimum af vedligehold på materialerne.

Når vi opsætter et nyt indgangsparti opfylder vi som en del af ønskerne til funktionalitet og design også krav til driftssikkerhed. Vi monterer kun løsninger fra leverandører som leverer solide og gennemtestede produkter. Ligesom indgangslåse og låsesystemer lever op til standarderne og sikrer effektivt mod indbrud.

Ved du allerede nu hvordan dit nye indgangsparti i glas skal se ud, eller ønsker du blot en snak om mulighederne for dig, så kontakt os og vi hjælper dig i gang.