Vi hjælper dig med løsningen når du er på udkig efter de rigtige forsatsvinduer. 

Forsatsvinduer bruges når man ønsker tætning for kuldetræk eller lydgener.

Vinduet kan enten være fastmonteret eller monteret som forsatsramme således at det stadig er muligt at lukke vinduet op.

Rammen tilpasses individuelt til dine vindueskarme, og kan udføres både i træ og i aluminium.

Men der er flere muligheder end det, du kan nemlig også vælge en løsning hvor glasset sidder monteret med plastlister og med vridere så det er let at afmontere eller som en koblet løsning helt uden rammer og stadig med mulighed for opluk så er det let at komme til at pudse og vedligeholde dine vinduer.

Forsatsvinduer bruges typisk i bygninger hvor der sidder et enkeltlag glas, og hvor der er behov for en funktionel eller æstetisk løsning, for eksempel i byhuse/lejligheder eller i ældre og fredede bygninger.

Ved at montere et ekstra lag glas på den eksisterende ramme dannes der et mellemrum mellem glasset og den eksisterende rude der er både varme og lydisolerende, samtidig med at vinduets oprindelige udseende bibeholdes.

Monteres der energiglas i dine nye forsatsvinduer optimeres isoleringen yderligere.

Forsatsvinduet kan anvendes til andet end isolering. Isæt råglas for at mindske indsynet til badeværelset eller isæt insektnet og lad vinduerne stå åbne samtidig med at fluer og myg holdes ude.

Vi har flere modeller af forsatsvinduer udstillet i vort showroom på Bybjergvej hvor du er altid velkommen til at komme forbi

Ønsker du vejledning, så ring til os og aftal tid for en fremvisning.

 

Vi har flere modeller af forsatsvinduer udstillet i vort showroom på Bybjergvej hvor du er altid velkommen til at komme forbi.

Ønsker du vejledning, så ring til os og aftal tid for en fremvisning.