Udestue i glas eller terrasse – Vælg en løsning med glas når du bygger eller renoverer din udestue eller terrasse.

Glasset sikrer en flot, vejrbestandig og næsten vedligeholdelsesfri løsning mange år frem i tiden.

Når du går med en ny flot udestue eller overdækning i glas i tankerne er der nogle ting der er gode at gøre sig klart fra starten.

Hvad er det du ønsker af det nye rum. Ønsker du at få mere ud af udesæsonen og forlænge forår og efterår således at en glasoverdækning eller inddækning mod regn og blæst er nok. Ønskes en uopvarmet vinterhave, eller ønsker du at rummet skal kunne bruges som ekstra stue hele året og dermed også isoleres, så det kan opvarmes uden for stort et kuldetab.

Et eksempel på en løsning kunne være at opbygge udestuen som en overdækket terrasse, med front ud mod haven, og med en opbygning med foldedøre der giver  mulighed for at åbne facaden helt op, og således få glæde af overdækningen  både i sommerhalvåret og i forårs og efterårs månederne.

En anden løsning kunne være at opføre en udestue med lavenergitermoruder og mulighed for opvarmning i årets koldeste måneder.

Vi leverer vindues og karmsystemer fra flere leverandører. Dette giver mulighed for en udestueløsning med opbygning både i aluminium og i træ.

Vore svende er faguddannede og vort arbejde dækket af glarmesterlaugets garantiordning.

Inspiration til udestuer

klik på brochuren

Kontakt os og lad os tage en snak – vi hjælper dig på vej til at få den udestue i glas som du ønsker.