Få mere plads – karnapper og baldakiner i glas

Karnapper
En karnap i glas giver god mulighed for at forbedre udnyttelsen af et eller flere eksisterende rum, eller for at skabe et helt nyt rum med sit eget præg på en eksisterende facade. Ved at tilføje bygningen en karnap i glas skabes der mere plads og samtidig får man et rum med lys og en god fornemmelse af plads og luft.

En karnap i glas kan udføres så den stilmæssigt passer ind med de eksisterende bygninger.

Hvis det ønskes, er det også en mulighed at opføre karnappen så den helt skiller sig ud, som en flot bygningsdel der designmæssigt/arkitektonisk hviler i sig selv.

Hvordan karnappen opbygges taler vi om inden igangsætningen. Nogle kunder ønsker en opbygning i træ eller jern andre ønsker en karnap i aluminium der bygges i næsten helt vedligeholdelsesfrie materialer.

Karnapperne leveres i alle farver. Desuden er der mulighed for at tage specielle hensyn som for eksempel udluftning og solafskærmning.

Ved at bruge energibesparende glas er der i nogen huse den ekstra fordel, at der ovenikøbet kan spares lidt på varmeregningen.

Hvis karnappen påsættes bygningen som indgangsparti er der mange muligheder for indgangsåbnere og låsesystemer, alle fra leverandører med godkendte og gennemtestede produkter.   

Baldakiner i glas
En baldakin i glas opsættes som regel over indgangsdøren, og giver dig mulighed for at byde dine gæster velkommen på flotteste vis.

Udføres baldakinen så den stilmæssigt passer til den eksisterende bygning får du udover at markere en smuk indgang til din bolig eller butik, ligeledes den praktiske fordel at du kan stå i læ for regn og slud.   

Alle overdækninger leveres af sikkerhedshensyn i hærdet glas og monteres af vores faguddannede personale.

Har du et ønske eller en ide vi kan hjælpe dig videre med, så kontakt os og vi gennemgår dine muligheder.