Glas kan anvendes utallige steder i hjemmet, og giver dig mange muligheder for en praktisk og samtidig flot og individuel løsning.

På denne side kan du se nogle af de mange muligheder der er for at bruge glas i din bolig. Ofte er der flere flotte og praktiske løsninger med glasset som hjælper, end man lige umiddelbart er opmærksom på. Tænk glasset ind i din bolig og lad os hjælpe med udførelse – med vor viden om glasset og dets funktioner hjælper vi dig godt på vej.

Glashylder
Glashylder er funktionelle overalt i boligen. I badeværelset som frit hængende hylder eller i brusenichen som hylde til shampoo og sæber. I køkkenet til glas og tallerkener, kogebøger og vaser. Du kan også opsætte glashylder i stuen til dit tv, højtalere eller planter.

Glashylderne laves også til eksisterende skabe hvor de isættes i stedet for de lidt tungere faste laminathylder.

Alle hylder laves på individuelle mål, og glasset bearbejdes så kanterne står pænt og hjørnerne afrundede hvis dette ønskes.

Kom forbi vor udstilling, her kan du se et udvalg af de mange beslag og glasskinner til opsætning af glashylder.

Køleskabshylder
Er din hylde i køleskabet gået i stykker  – fortvivl ikke vi laver hurtigt en ny.

Husk: sæt ikke varme gryder direkte ind på din glashylde i køleskabet. Forskellen mellem kulde og varme får glasset til at revne.

Glaslåger/Skabslåger
Glaslåger bruges til almindelige skabe, men også til ældre møbler eller bogkasser hvor glaslågerne monteres med beslag. Nybyggede skabe hvor der bruges låger i glas er flotte og enkle løsninger, eksempelvis med skydelåger til walk in closset og garderobeskabe.

Dækplader
Brug glas som dækplader til enten at beskytte eller skjule en overflade.

Brug eksempelvis klart glas som ekstraplade på borde med sart overflade eller som dækplade i farvet glas for at opnå et nyt udseende.

Glas kan også bruges til at skjule en overflade, for eksempel på et badeværelse med en opbygget toiletcisterne. Her lægges en glasplade med farvet eller helt hvid film på bagsiden således at masonit pladen ikke ses igennem. Nu kan man i stedet bruge overfladen til afsætning eller hylde til en blomst eller håndklæder.     

Vindueskarme
Er du træt af vindueskarme med spor efter vand når du har vandet potteplanter?

Få lavet dine vindueskarme i glas, eller få lavet dækplader til at lægge ovenpå de eksisterende karme.

Brændeovnsglas
Indimellem sker det at glasset i brændeovnslågen revner. Vi hjælper med at få tilpasset et nyt.

Vi hjælper også med dækplader i glas til gulvet foran din pejs eller brændeovn.

Glasset laves individuelt efter de mål du ønsker, skal der tilpasses i facon eller med hjørnehak hjælper vi selvfølgelig også med dette. 

Glaslofter
Det er smukt, specielt og helt sit eget. Lofter i glas eller spejl sætter sit helt specielle præg på et rum.

Glasloftet som ses i dette billedgalleri er udført i 6 mm. hvidlakeret diamantglas. Dette bevirker at glasset fremstår helt hvidt uden det grønne skær som ses i almindeligt glas. Alle glas er påsat med lister og samlet i hjørnerne med specielle glasrosetter.

Kontakt os i dag og lav en aftale, vi hjælper dig videre til en flot glasløsning.