Glasafskærmninger og glasværn
-en flot løsning både ude og inde

Hos Glarmester J. Jensen og Søn elsker vi glas, godt håndværk og flotte glasløsninger.

Vi kender til glasset og dets muligheder og kan derfor finde den rigtige løsning til dig. En løsning der er holdbar og som du skal kunne være glad for mange år fremover.

Glasafskærmninger
Glasafskærmninger bruges blandt andet på terrasser hvor man ønsker at nyde udsigten fuldt ud eller hvor man ganske enkelt ønsker et let og lyst helhedsindtryk.

Afskærmningen kan opsættes enten med frie glaskanter eller med en håndliste.   

Glasafskærmninger kan også sættes op for at give læ for vind og vejr, eller som rumdeler i haven.

Ønskes der en løsning i glas og samtidig en visuel afskærmning bruges der mat eller mønstret glas.       

Ønsker du en glasløsning til terrasseafskærmning er dette muligt både i løsninger med aluminium og med træ, -for med de mange muligheder for beslag og skinner er er der næsten ingen begrænsninger.

Glasværn
Ved steder der skal aflukkes eller afskærmes forsvarligt kan vi med vor viden til glas hjælpe dig med opsætning af glasværn. Det kunne for eksempel ved udgangen fra en dør på 1. sal eller ved trappeopgange.

Alle glasafskærmninger og glasværn udføres i sikkerhedsglas og monteres af vores faguddannede svende.

Er der specielle krav til glasværnets udformning eller udseende fra din arkitekt eller boligforening sørger vi selvfølgelig for at disse opfyldes.    

Som din ekstra sikkerhed for veludført arbejde er vi medlem af glarmesterlauget og kvaliteten af vort arbejde er sikret gennem Glarmesterenes garantiordning.

Har du en ide eller ønske – så kontakt os allerede nu, så der bliver taget hensyn til alle dine ideer inden byggeriet er for langt fremme.