En terrasseoverdækning i glas giver mulighed for at udnytte din terrasse fuldt ud. Dage med sol, dage med regn og hele dage hvor aftenen nydes uden kuldenedfald når duggen falder.

Vi hjælper med konstruktion og opbygning af din terrasseoverdækning så den bliver som du ønsker. Vi hjælper med at finde frem til det rigtige materialevalg og vejleder dig hvis du har specielle ønsker som f.eks. solafskærmende glas eller glas med selvrensende egenskaber.

Når din overdækning i glas til terrassen skal opføres afvejer vi i samråd med dig, om overdækningen skal udføres med trækonstruktion eller som en løsning i jern eller aluminium. Ofte vælges en kombination af materialerne hvor hensynet til det ønskede udseende kombineres med de lette og stort set vedligeholdelsesfrie Aluminiumsmaterialer.

Vore faguddannede svende udfører alle vore glasoverdækninger med materialer fra leverandører som vi gennem mange års godt samarbejde ved, lever op til kravene om funktionalitet og kvalitet -og som leverer gennemtestede og godkendte produkter.

Har du en ide eller ønske – så kontakt os allerede nu, så der bliver taget hensyn til alle dine ideer.