Glastag til terrasse

Med et glastag til terrasse får du en forstærket udefølelse, samtidig med at det giver en åben og luftig fornemmelse. Det bliver lysere på terrassen og med en glasoverdækning får du det bedst mulige alternativ, da solen stadig kan trænge igennem foroven og en smule regn vil ikke genere, når I sidder på terrassen.

Hos J. Jensen & Søn har vi mange års erfaring med at producere og montere tage af glas. Du er derfor sikret, at alt er monteret sikkert og korrekt. Vi hjælper med både nyopførelser og renoveringer af glastage på terrasser, og vi imødekommer de hensyn der skal tages til sikkerhed, tætning, bæreevne og konstruktioner.

 

Overdækket terrasse med glastag

Hvis du vil have et mere eksklusivt look, end et tag af plastik kan give, så er et glastag til terrassen at foretrække. Et glastag er en glimrende løsning, hvis du vil nyde tiden på din terrasse mest muligt i stedet for at bruge tid på vedligeholdelse. Når sollys kigger igennem et tag af glas, vil det ikke forandre sig i modsætning til plastik.

Med glasoverdækning på terrassen risikerer du ikke lige pludselig, at taget revner. Du er sikret en lang levetid og holdbarhed, når du har et tag af glas på din terrasse.

Vælg et glastag til terrasse i et enkelt og stilfuldt design og nyd endnu flere skønne timer på terrassen på kølige sommeraftener, forårsdage eller på smukke efterårsdage.

 

Specialfremstillede mål på glastag til terrasse

Når du skal have en overdækning af glas til terrassen, behøver du ikke nødvendigvis at bestille en standardløsning. Hos J. Jensen & Søn fremstiller vi glastag til terrasse på bestilling. Du er derved sikret, at pladerne passer perfekt til dine ønsker og behov.

Få en stilfuld terrasse og skab flere skønne timer både på de lyse sommeraftener, friske forårsdage eller skønne efterårsdage. Glastaget er yderst slidstærkt og vi tilpasser størrelse efter, hvad der passer bedst til dine terrasse.

 

Glastag som terrasseoverdækning

Glas er et fantastisk materiale, også når det kommer til overdækning på terrassen. Ikke nok med at det lader lyset skinne igennem, uden det skygger, så er det også let at holde rent og vedligeholde.

Du slipper for de grønne alger, der langsomt giver sværere og sværere betingelser for indfald af lys. Det eneste du behøver, er blot indimellem at spule glastaget med en haveslange og tørre efter med en klud – så skinner glasset igen som nyt.

Det er dog vigtigt, at du vælger det helt rigtige glas, for at du får en løsning, som du kan blive tilfreds med. På nogle tage kan det for eksempel være en god idé at anvende termoglas frem for enkeltglas eller mat glas frem for et klart stykke glas.

 

Nyt glastag på terrassen? Kontakt os hos J. Jensen & Søn

Hos J. Jensen & Søn har vi mange års erfaring med at producere og montere glastag til terrasse. Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte vores erfarne specialister, som står klar til at rådgive dig om designløsninger og den optimale konstruktion til den opgave, du står med.

Der er en del regler, der skal overholdes i forbindelse med konstruktion og montage af glastag. Her er vi de rette til at hjælpe dig med kompetent rådgivning, hvis du er i tvivl om noget. I tæt samarbejde med dig finder vi den bedste løsning til det specifikke projekt.

Vi lægger vægt på en god og faglig dialog før opgaven igangsættes, og kommer gerne forbi dig, for at klarlægge dine muligheder.